Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pun pogodak

6 razloga zbog kojih ćete poželjeti živjeti solo

Muškarac u stanu
Foto: Shutterstock
1/2
23.09.2014.
u 19:23

Ako još niste sigurni da želite/možete živjeti solo, možda vas ovi razlozi uvjere da pokušate

Iako je zajednički život s dečkom ili cimerom, djevojkom ili cimericom pun prednosti, živjeti solo je isto tako pun pogodak.

Mnogi se boje samačkog života, ali živjeti solo u svoja 4 zida može biti zaista dobra ideja. Ako još niste sigurni da želite/možete živjeti solo, možda vas ovi razlozi uvjere da pokušate.

1. Možete gledati na TV-u što želite i kada želite bez straha da ćete nekom smetati.

2. Ne morate slušati neugodne razgovore druge osobe koja živi s vama, niti se morate skrivati ako vas očekuje isti scenarij.

3. Na koga je red za pospremanje? Obično u svakom suživotu između dvoje ljudi postoji dogovor oko raspodjele poslova u stanu ili kući. Ali ako se jedna strana toga ne pridržava, takav život može postati vrlo naporan. Osim što će opet sve "pasti na jedna pleća", u odnos između vas će unijeti dodatne razmirice i neslaganja.

Foto: screenshot/facebook

Foto: Shutterstock

4. Ne morate zatvarati vrata od WC-a.

5. Možete tepati svom kućnom ljubimcu bez da vas dočekaju čudni pogledi.

6. Ako ste prelijeni za kuhanje, ne morate se brinuti što će o vama misliti osoba s kojom živite. Možete samo ležati i ne raditi ništa. Posao će vas čekati i sutra. A nitko osim vas to neće znati. I eventualno nenajavljenih gostiju.

>>Solo igrač ili oženjeni muškarac? Evo što oni žele u krevetu

Komentara 3

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
20:37 23.09.2014.

Iz vlastitog iskustva ne preporučujem ovo nikome.

Avatar Azriel
Azriel
21:10 23.09.2014.

kad te kičma ulovi nemaš sto jesti jer nemres do dućana. kome VI prodajete muda UA bibrege

ST
streetboy
09:11 24.09.2014.

sve zavisi kako si tko zna organizirati život. Ako si u braku se nekom vješticom solo je bolja opcija. Bio sam u braku i hvala nikad više. Ako si bolestan ili nedaj bože nepokretan e onda je bed.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije