Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova knjiga

Jim Marrs u "Vladarima iz sjene" otkriva tko zapravo vlada svijetom

\"Vladari iz sjene“ Jima Marrsa
arhiva VL
07.01.2011.
u 13:49

Knjiga nabraja i objašnjava mnoge međunarodne organizacije „iz sjene“ te opisuje i objašnjava njihovu povijest

Tko doista vlada svijetom? Koja je moć i snaga tajnih organizacija i koje su najpoznatije tajne organizacije u povijesti te tko vlada u suvremenim demokratskim zemljama? Odgovori na ova i mnoga druga pitanja nalaze u  knjizi Jima Marrsa „Vladari iz sjene“ koju je nedavno objavio Profil.

 U knjizi "Vladari iz sjene“ Jim Marrs, više puta nagrađivan novinar i autor nekoliko bestselera, marljivo ispituje najbolje čuvane tajne svijeta prateći povijest tajnih organizacija i snagu koju one posjeduju, od drevnih misterija do modernih teorija zavjere. Marrs jasno objašnjava kako se misterije povezuju s modernim tajnim organizacijama: masonima, iluminatima, vitezovima templarima i egipatskim piramidama. Rezultat je knjiga „Vladari iz sjene“ kao sinteza povijesnih činjenica, od kojih su mnoge skrivene od javnosti, i usmjeravanje svjetla na ljude i organizacije koji vladaju našim životima. Knjiga donosi i nabraja mnoge međunarodne organizacije „iz sjene“ te opisuje i objašnjava njihovu povijest. Bez ove knjige teško se može shvatiti kako se brutalna, skriveno-javna okrutnost može dogoditi i također vrlo dobro prekriti u takozvanim demokratskim zemljama.

Jim Marrs (rođen 1943. godine) bivši je američki novinar New York Timesa i najprodavaniji autor knjiga i članaka koje se bave tematikom zavjera i urota. Marrs je istaknuti pisac članaka koji se bave JFK zavjerom. Njegova knjiga "Crossfire" poslužila je kao izvor redatelju Oliveru Stoneu za snimanje filma "JFK". Jim Marrs autor je knjiga koje se bave postojanjem urota o izvanzemaljcima, 9/11, telepatiji i tajnim društvima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije