Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKO BI MOGLA IZGLEDATI PREDAJA MANDATA

Teško da će Milanović i Plenković jedan drugome pružiti ruku, odnosi će se zaoštravati

07.05.2024.
u 07:35

„Sve će, vjerujem, biti jako formalno, hladno, predsjednik će zatražiti premijera da pričeka dok prebroje potpise i onda će mu dati mandat za sastavljanje nove Vlade. Sve to može trajati svega desetak minuta“, smatra Žarko Puhovski. Ankica Mamić nada se da će sve proći uglađeno. „Za cijelu bi Hrvatsku bilo dobro da napokon pronađu zajednički jezik i da se to manifestira već na tom prvom idućem susretu“

Komentara 23

Avatar messerschmidt
messerschmidt
07:45 07.05.2024.

Al je natečen. Vidim da pokušava uvući trbuh al ne ide.

MA
malosutra12
08:22 07.05.2024.

Ne pomaže ni bijelo ni crno, rijeke pravde dolaze sa Turudićem.

PR
pravedno
09:24 07.05.2024.

Ova ne primjerena kafanska retorika predsjednika Milanovića stvarno je zapanjujuča, izjava jučer u Splitu, samo negativnosti i cjelo vrjeme mandata pravi nemire u državi. Svatko iskren i objektivan zna da nije ali baš ništa pozitivnog i dobrog napravio za RH za vrjeme svoje političke karijere,. Šta će nam sada pripremiti prilikom primanja g. Plenkovića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije