Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RENATO PILIPOVIĆ U STUDIJU
Povratak na članak

VIDEO Dinamo se preporodio promjenom rukovodstva, a Rijeka je u ključnoj utakmici bila nestabilna

- Dinamo ima iskustvo, kontinuitet i mirnoću u glavi. A Rijeka je u ključnoj utakmici nestabilna, nošena emocijama krene igrati na način na koji joj ne odgovara.

Komentari 7

DU
Deleted user
23:29 06.05.2024.

Igrom zasigurno nije. Koliko valja, vidjet ćemo u sljedećoj sezoni. Pogotovo u Europi, gdje se obično vidi stvarna kvaliteta jedne momčadi.

VL
FN
Fer_navijač
15:09 06.05.2024.

Koliko jala i gorčine! Kao Dinamo nema veliko srce, nema kvalitetu jednaku Rijekinoj. Što ćeš pisati nakon dvije tekme za Kup? I još nešto, nisi ti nikada volio Dinamo!

VL
EJ
ejStef
10:07 06.05.2024.

Vidjelo se tko su igrači koji odskaču kvalitetom, njih su čuvali po 2-3 igrača ili se odmah išlo na faul. Kod Rijeke je to bio Pjaca, po trojica su znali biti na njemu, kod DInama Petković i Baturina... Jakirović je opet bio iznenađen taktikom protivnika, velike su bile rupe između obrane i veznog reda, DInamo nije mogao povezati 3 dodavanja. Da Rijeka ima malo kvalitetnije i iskusnije igrače, bilo bi par razlike u 1. poluvremenu... No, treba znati iz 2 udarca dati 2 gola, uz to nemati niti jednu šansu ili polušansu, niti jedan udarac, ovako preokrenuti utakmicu i pobijediti. I imati sreće...

VL
Avatar Gotcha1
Gotcha1
11:23 06.05.2024.

Rijeka je dokazala da mali klub sa skromnim financijama moze biti veliki klub ako je srce veliko. jednostavno,zao mi je da ova ekipa nije stigla do cilja.zasluzili su jer su bolji od Dinama,imaju vise kvalitete.Dinamo ima Petkovica i mozda Baturinu i to je sve,ostalo nije vrijedno spomena. siguran sam,stavi ovu rijecku momcad u Dinamo,najmanje polovica bi bili u reprezentaciji,to je ta razlika izmedju Dinama i ostatka u nasem nogometu. Dinamo je trula institucija,import eksport tvrtka igraca a ne klub koje sam nekad volio.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.