Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tko bi rekao

Od glasa do boje očiju: Žene otkrile najprivlačnije fizičke osobine muškaraca

Shutterstock
10.05.2024.
u 03:10

Znanstvenici su konačno otkrili što žene smatraju najprivlačnijim na muškarcima i moglo bi vas iznenaditi

Gusta kosa, dobar modni stil, tonirani mišići trbuha, visina? Čini li nešto od toga muškarca atraktivnim? Iako mnogi smatraju da je to ono što žene zapravo žele kod muškaraca, ispostavilo se da žene baš i “ne luduju” za tim. Istraživanje u kojem je sudjelovalo više od 2000 žena pokazalo je da njih privlače neke sasvim druge fizičke osobine.

Najatraktivnije fizičke osobine kod muškaraca su ćelave glave, ispred visokih jagodica i zelenih očiju, barem je tako pokazala anketa provedena među ženama. Široka ramena i plave oči bile su sljedeće po popularnosti, a zatim dlakava prsa, plavi pramenovi i tamna kosa, piše The Sun.

VEZANI ČLANCI:

Trendi brade došle su na skromno sedmo mjesto, odmah ispred visokih jagodičnih kostiju, brkova i zelenih očiju. Smeđe oči smještene malo izvan prvih deset, kao i piercinzi i tetovaže. 

Studija web stranice za upoznavanje, Illicit Encounters, anketirala je 2000 žena. Glasnogovornica stranice Jessica Leoni rekla je: "Ljepota je u oku promatrača. Čini se sjajno, ćelave glave doživljavaju svoj trenutak. Dakle, ako ste ćelavi i osjećate se dobro zbog toga, tako se i trebate osjećati. Uostalom, samopouzdanje je univerzalno seksi, bez obzira na kosu ili njezin nedostatak."

Istraživanje pokazalo: Evo kako vaš tip osobnosti utječe na to koliko se seksate!

Komentara 2

Avatar utunelu
utunelu
07:49 10.05.2024.

visina i visina i visina nevazno kakvo lice kosa samo to..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije